Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:00:13
Злобата е поврзана со злото
кое мртвите луѓе го имаат во нивните мисли

:00:18
Злобата останува на местата каде
мртвите луѓе биле

:00:21
Живите кои ќе поминат
преку нив..се проколнати

:00:26
Стрелките на часовникот покажуваат 2:27
:00:28
Ова е многу добро шоу....
:00:31
пренесувано до прекрасниот
остров Стари Најт Скај.

:00:33
Денеска, ќе им раскажеме на
публиката многу слатка приказна...

:00:35
Отидов на турнеа во Окинава,
пред некое време...

:00:38
Но никој не можеше да замисли...
:00:40
колку пусто е...
:00:42
Како и да е, од бродот кој
патуваше на плавото море..

:00:47
Што се случи? Песната се прекина.
:00:53
Во ред е. Исклучи го.
:00:58
Навистина чудно.
:01:02
Зборовите кои следеа стануваа
се пострашни и иритирачки.

:01:07
Глупости се тоа, Масаси.
:01:12
Изгледа дека не си расположена.
:01:14
Што се случило?
:01:16
Ништо.
:01:18
Каква улога играше денеска?
:01:21
Неможе да се нарече улога.
:01:24
Секогаш гостуваш во некои
чудни програми.

:01:27
Би сакал кога би ги покажала
своите квалитети на вриштечка кралица.

:01:30
Од кога пак јас станав вриштечка кралица?
:01:33
И во нашата компанија..
:01:35
има многу мрзливци, нели?
:01:36
Ти еднаш го кажа тоа.
:01:42
Моите Родители...
:01:48
ги гледаа сите твои представи.
:01:52
Затоа што се горди...
:01:54
на фактот што свршеницата на
нивниот син...

:01:56
се појавува на ТВ многу често.

prev.
next.