Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:01:02
Зборовите кои следеа стануваа
се пострашни и иритирачки.

:01:07
Глупости се тоа, Масаси.
:01:12
Изгледа дека не си расположена.
:01:14
Што се случило?
:01:16
Ништо.
:01:18
Каква улога играше денеска?
:01:21
Неможе да се нарече улога.
:01:24
Секогаш гостуваш во некои
чудни програми.

:01:27
Би сакал кога би ги покажала
своите квалитети на вриштечка кралица.

:01:30
Од кога пак јас станав вриштечка кралица?
:01:33
И во нашата компанија..
:01:35
има многу мрзливци, нели?
:01:36
Ти еднаш го кажа тоа.
:01:42
Моите Родители...
:01:48
ги гледаа сите твои представи.
:01:52
Затоа што се горди...
:01:54
на фактот што свршеницата на
нивниот син...

:01:56
се појавува на ТВ многу често.
:02:09
Дали и кажа на компанијата за.....
:02:13
твојата бременост?
:02:18
Неможеш вечно да го прикриваш тоа, нели?
:02:20
Нашата свадбена церемонија
е средена.

:02:22
Сваќам.
:02:43
Извини.
:02:51
Што беше тоа?
:02:54
Дали нешто отскокна?

prev.
next.