Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:02:09
Дали и кажа на компанијата за.....
:02:13
твојата бременост?
:02:18
Неможеш вечно да го прикриваш тоа, нели?
:02:20
Нашата свадбена церемонија
е средена.

:02:22
Сваќам.
:02:43
Извини.
:02:51
Што беше тоа?
:02:54
Дали нешто отскокна?
:03:13
Срање!
:03:34
Срање е!
:03:36
Како и да е...
:03:44
отскокна одеднаш, нели?

prev.
next.