Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:08:26
Извини.
:09:19
Уморна си?
:09:21
Ќе си легнеш откако
ќе го испиеш ова.

:09:31
Мамо, дали јас имам брат?
:09:39
Што?
:09:41
Дете кое умрело мало?
:09:45
Дете?
:09:49
Зошто прашуваш?
:09:51
Имам само една ќерка Којоко.
:09:57
Навистина?

prev.
next.