Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:22:04
Што е ова?
:22:19
Нели слушна за тоа, специјален програм?
:22:21
Да, да, таканаречениот специјален
програм за проколнатите куќи, нели?

:22:23
Да, да.
:22:25
Еми, ќе дојдеш ли со мене?
:22:27
Да.
:22:29
Уморна сум од такви емисии.
:22:32
Идеата да ги натераш луѓето да повраќаат..
:22:35
Значи така мислиш ти. Изгледа дека не знаеш
која ѕвезда гостува овој пат?

:22:38
Ѕвезда која гостува?
:22:40
Изгледа дека...
:22:43
женска ѕвезда...
:22:47
и нејзиното име е Којоко Харасе.
:22:50
Вриштечката кралица, Којоко, нели?
:22:52
Навистина? И таа сака хорор филмови.
:22:55
Добро утро, Г-цеТомока.
:22:58
Добро утро.
:23:04
Каде одите вечер?
:23:06
Легендарната проколната куќа.
:23:08
Иако е многу стара приказна...
:23:10
Уствари многу од луѓето кои
живее во таа куќа...

:23:11
умреа.
:23:14
Не сакам да правам вообичаени работи.
:23:20
Ок, ок, твојот дух беше супер.
:23:23
Еми, ти виде дух.
:23:25
Јас бев нападната од дух.
:23:26
Дали ги видовте процентите
на гледаност за таа емисија?

:23:28
Имаше 25 проценти
повеќе од вообичаеното.

:23:31
Штета за тогаш.
:23:33
Јас бев нападната од дух.
:23:36
За што зборуваш?
:23:38
Немам повеќе време,
ќе оставам се на вас.

:23:41
Почекај, почекај, нема шанси
да го направам тоа.

:23:43
Глупости.

prev.
next.