Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:21:00
Настаните од телевизијата и печатот
од пред три години...

:21:11
Се случи пред три години...
:21:13
и телевизијата и печатот
известуваа за таа...

:21:15
ненормална..
:21:33
Што е ова?
:21:58
Како можеше...?
:22:04
Што е ова?
:22:19
Нели слушна за тоа, специјален програм?
:22:21
Да, да, таканаречениот специјален
програм за проколнатите куќи, нели?

:22:23
Да, да.
:22:25
Еми, ќе дојдеш ли со мене?
:22:27
Да.
:22:29
Уморна сум од такви емисии.
:22:32
Идеата да ги натераш луѓето да повраќаат..
:22:35
Значи така мислиш ти. Изгледа дека не знаеш
која ѕвезда гостува овој пат?

:22:38
Ѕвезда која гостува?
:22:40
Изгледа дека...
:22:43
женска ѕвезда...
:22:47
и нејзиното име е Којоко Харасе.
:22:50
Вриштечката кралица, Којоко, нели?
:22:52
Навистина? И таа сака хорор филмови.
:22:55
Добро утро, Г-цеТомока.
:22:58
Добро утро.

prev.
next.