Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:24:08
Морику,, дома ли си?
Зошто е толку темно?

:24:33
Дома ли си, Морику?
:24:52
Навистина би ми било мило
да ми ја отвореше вратата

:24:56
Јас сум, Морику,.
:25:01
Како си?
:25:08
Како си?
:25:25
И... Почна ли?
:25:27
Во секој случај тоа е само ѕид.
:25:30
Мислиш премногу..
:25:32
Само почекај уште малку..
:25:34
Почнува некаде околу 2 часот..
:25:38
Навистина? Колу се сега часот?
Г-цеТомака. Г-цеТомака.

:25:41
Престани да се глупираш.
:25:54
Каде е? Тука некаде?

prev.
next.