Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:25:01
Како си?
:25:08
Како си?
:25:25
И... Почна ли?
:25:27
Во секој случај тоа е само ѕид.
:25:30
Мислиш премногу..
:25:32
Само почекај уште малку..
:25:34
Почнува некаде околу 2 часот..
:25:38
Навистина? Колу се сега часот?
Г-цеТомака. Г-цеТомака.

:25:41
Престани да се глупираш.
:25:54
Каде е? Тука некаде?
:26:01
Сигурна си?
:26:03
Еве почна.
:26:06
Што е ова?
:26:11
Што е ова?
:26:23
Што е ова?
:26:35
Има причини...
:26:37
зошто е неречена проколната куќа.
:26:40
Сигурна сум дека ќе има
и други коментари на ова...

:26:44
Г-це Којоко, всушност ова куќа
не е единствената причина...

:26:49
заради кои овие куќи се
наречени проколнати..

:26:52
Сигурна сум дека ќе има
и други коментари на ова..

:26:55
Што правиш?
:26:57
Извини.

prev.
next.