Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:28:35
Што правиш?
:28:37
Би сакал да ми одговориш дома.
:28:48
Сеуште се грижиш.
:28:56
Ало, Морику?
:28:59
Што?
:29:00
На пат сум за дома.
:29:03
Томока е.
:29:06
Каде си сега?
:29:23
Томока е.
:29:31
Томока.
:29:40
Томока.

prev.
next.