Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:29:00
На пат сум за дома.
:29:03
Томока е.
:29:06
Каде си сега?
:29:23
Томока е.
:29:31
Томока.
:29:40
Томока.
:30:17
Морику,.
:30:27
Зошто е толку темно?

prev.
next.