Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:32:09
Извини Којоко, што ме чекаше толку долго.
:32:12
Извини.
:32:21
Сите го видовме филмот со вас,
г-це Којоко.

:32:24
Благодарам.
:32:26
Благодарам.
:32:29
Детето беше навистина страшно.
:32:31
Како е името на филмот?
:32:33
Оној со старицата
во шкафот на нејзиниот сосед.

:32:36
Да, тој.
:32:38
Го видов пред тоа.
:32:40
И јас го гледав.
:32:42
Навистина? Благодарам.
:32:46
Еми, дојди овде.
:32:52
Еми, дојди овде.
:32:58
Пред да влезеш на сцената...
:33:01
бидејќи има неколку прашања
од новинарите...

:33:03
ќе биде ли во ред Г-це Којоко
да дадете некој коментар?

:33:06
Да.
:33:07
Само да напоменете дека всушност
филмската ѕвезда...

:33:09
всушност избра да ја
предизвика проколнатата куќа.

:33:11
Нашата програма ќе биде одлична.
:33:14
Во што е предизвикот всушност?
:33:19
Дали навистина тие убиства
се случиле?

:33:25
Да, имаше извештаи за тие настани.
:33:31
Кажаа дека девојка била убиена...
:33:34
И после таа станала
дух во таа куќа.

:33:37
После тоа се случиле сериски убиства.
:33:42
вистина ли е тоа?
:33:44
Секогаш велиш така.
:33:54
Извини што чекавте толку долго.

prev.
next.