Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:33:01
бидејќи има неколку прашања
од новинарите...

:33:03
ќе биде ли во ред Г-це Којоко
да дадете некој коментар?

:33:06
Да.
:33:07
Само да напоменете дека всушност
филмската ѕвезда...

:33:09
всушност избра да ја
предизвика проколнатата куќа.

:33:11
Нашата програма ќе биде одлична.
:33:14
Во што е предизвикот всушност?
:33:19
Дали навистина тие убиства
се случиле?

:33:25
Да, имаше извештаи за тие настани.
:33:31
Кажаа дека девојка била убиена...
:33:34
И после таа станала
дух во таа куќа.

:33:37
После тоа се случиле сериски убиства.
:33:42
вистина ли е тоа?
:33:44
Секогаш велиш така.
:33:54
Извини што чекавте толку долго.
:34:31
Здраво на сите, јас сумТомоко.
:34:35
Тука сум да ви ги откријам..
:34:37
деталите на сите.
:34:40
Деталите:
:34:43
Беше пред години на телевизија...
:34:45
и во весниците.
:34:47
Чудно е што го привлече
вниманието на луѓето.

:34:50
Прво, домаќинката која живееше овде...
:34:54
беше убиена од нејзиниот споруг..
:34:56
Таа умре на грозоморен начин.
:34:58
нејзиниот маж умре на
улица без некоја причина.


prev.
next.