Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:34:31
Здраво на сите, јас сумТомоко.
:34:35
Тука сум да ви ги откријам..
:34:37
деталите на сите.
:34:40
Деталите:
:34:43
Беше пред години на телевизија...
:34:45
и во весниците.
:34:47
Чудно е што го привлече
вниманието на луѓето.

:34:50
Прво, домаќинката која живееше овде...
:34:54
беше убиена од нејзиниот споруг..
:34:56
Таа умре на грозоморен начин.
:34:58
нејзиниот маж умре на
улица без некоја причина.

:35:05
Одиме во ова куќа...
:35:07
заради чудноста на овој настан.
:35:14
Погледнете.
:35:23
Внимание, еве го насловот
на филмот за кој зборуваме.

:35:32
Продолжи.
:35:38
Еве ја куќата.
:35:50
Да ви ја претставиме...
:35:52
почесната гостинка...
:35:55
која играше во многу улоги...
:35:57
ѕвездата на хоророт....

prev.
next.