Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:35:05
Одиме во ова куќа...
:35:07
заради чудноста на овој настан.
:35:14
Погледнете.
:35:23
Внимание, еве го насловот
на филмот за кој зборуваме.

:35:32
Продолжи.
:35:38
Еве ја куќата.
:35:50
Да ви ја претставиме...
:35:52
почесната гостинка...
:35:55
која играше во многу улоги...
:35:57
ѕвездата на хоророт....
:36:00
Којоко Харасе.
:36:02
Децата сеуште се исчезнати.
:36:04
Г-це Харасе, здраво.
:36:05
Здраво.
:36:07
Ок.
:36:10
Кога ќе влезете во куќата...
:36:12
ќе застанете веднаш.
:36:15
Дајте ни чуство дека
ќе се онесвестите.

:36:19
Којоко, всушност куќата
не е она што мислиш.

:36:26
Има уште една причина
зошто е неречена проколната.

:36:29
Вистинската причина.
:36:32
Што е тоа?
:36:35
После настанот....
:36:37
фамилијата која се вселила...
:36:39
умре...
:36:41
а некои исчезнаа.
:36:44
Навистина?
:36:46
Слушнав дека многу актерки
имаат шесто чуло.

:36:49
Којоко дали чуствуваш нешто посебно?
:36:55
Да.

prev.
next.