Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:40:51
Еми!! Еми!!
:40:53
Као се чуствуваш?
:40:55
Не те слушна.
:40:57
Слушнав дека сите луѓе умреле.
:41:13
Само што го приметив тоа...
:41:18
Не те прави да се чуствуваш
баш најдобро, нели?

:41:21
Да, чуствувам дека
нешто не е во ред.

:41:32
Нашето снимање заврши.
:41:36
Каде си ти?
:41:39
Каде си?
:41:46
Како си?
:41:49
Извини, заборавив.
:41:53
Мислев да ти дадам нешто извини.
:41:59
Што се случи?

prev.
next.