Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:39:04
Навистина.
:39:10
Повели.
:39:15
Не сум обесхрабрен...
:39:18
очекував да биде многу
пострашно внатре.

:39:23
Дали сретна дух?
:39:27
Што почуствува во куќата?
:39:31
Што и е?
:39:35
Еми!!
:40:51
Еми!! Еми!!
:40:53
Као се чуствуваш?
:40:55
Не те слушна.
:40:57
Слушнав дека сите луѓе умреле.

prev.
next.