Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:42:01
Извини, заборавив нешто.
:42:03
Веднаш се враќам.
:43:40
Побрзај.
:43:53
Многу се забави.
:43:57
Дали го пронајде
она што го бараше?


prev.
next.