Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:43:40
Побрзај.
:43:53
Многу се забави.
:43:57
Дали го пронајде
она што го бараше?

:44:27
Ти реков да провериш повторно, нели?
:44:29
Да.
:44:30
Кажи ми кога ќе има нешто ново.
:44:33
Ме слушна ли?
:44:35
Секако имам уши не сум глув.
:44:38
Што зборувате?
:44:42
Дали ме слушна претходно?

prev.
next.