Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:44:27
Ти реков да провериш повторно, нели?
:44:29
Да.
:44:30
Кажи ми кога ќе има нешто ново.
:44:33
Ме слушна ли?
:44:35
Секако имам уши не сум глув.
:44:38
Што зборувате?
:44:42
Дали ме слушна претходно?
:45:01
Дали ме слушна претходно?
:45:52
Слушнав дека многу актери
имаат шесто чуло...

:45:55
дали чуствуваш нешто?
:45:59
Атмосферата во куќата.

prev.
next.