Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:54:05
Незнам што да правам.
:54:07
Во ред ли си?
:54:12
Масаси.
:54:49
Слушнав дека после шоуто...
:54:52
Којоко имала страшен инцидент?
:54:59
Успеала да преживее...
:55:10
После тоа, изгубив контакт со...
:55:12
репортерот..
:55:20
Таа била пронајдена во нејзиниот
апартман...

:55:27
прегрната со својот сакан.
:55:37
Што?
:55:40
Според полицијата, времето на смртта е...
:55:43
веднаш после завршувањето на
снимањето..

:55:46
И Еми...
:55:49
исчезна без трага.
:55:55
Изчезна?
:55:58
Имаше звук во собата за шминкање...

prev.
next.