Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:53:02
Можеш ли да ме слушнеш?
:53:12
За што размислуваш?
:53:23
Нашето дете.
:53:32
Незнам што да правам.
:54:05
Незнам што да правам.
:54:07
Во ред ли си?
:54:12
Масаси.
:54:49
Слушнав дека после шоуто...
:54:52
Којоко имала страшен инцидент?
:54:59
Успеала да преживее...

prev.
next.