Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

:52:53
Масаси!
:53:02
Можеш ли да ме слушнеш?
:53:12
За што размислуваш?
:53:23
Нашето дете.
:53:32
Незнам што да правам.

prev.
next.