Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

1:11:50
Хироми, помогни ми!
1:11:53
Хироми, што не е во ред со тебе?
1:11:58
Зборував со твојот пријател...
1:12:01
во моето сосетство.
1:12:05
Работи на некој
филмски проект....

1:12:07
Ме покани...
1:12:10
Ќе дојдеш ли со мене?
1:12:12
Ќе бидеме актери еден ден.
1:12:16
Слатка, некој скаут
ќе те пронајде.


prev.
next.