Ju-on: The Grudge 2
prev.
play.
mark.
next.

1:12:01
во моето сосетство.
1:12:05
Работи на некој
филмски проект....

1:12:07
Ме покани...
1:12:10
Ќе дојдеш ли со мене?
1:12:12
Ќе бидеме актери еден ден.
1:12:16
Слатка, некој скаут
ќе те пронајде.

1:13:01
Помош!
1:13:04
Чинару, ок ли си?
1:13:07
Твој ред е.
1:13:10
Имав ужасен сон.
1:13:16
Да одиме.
1:13:31
Ок.
1:13:35
Изненадувачки е.
1:13:39
Што тоа?
1:13:43
Аудиција е, немој да се нервираш.
1:13:55
Аудиција е, немој да се нервираш.

prev.
next.